Ga naar de inhoud
Home » Samenwerken

Samenwerken

Wie ben ik?

Ik ben een echte levensgenieter! Een wandelaar, fietser, kampeerder en reiziger in één. Ik deel mijn avonturen op een eerlijke en praktische manier zodat mijn lezers goed voorbereid zijn en een realistisch beeld krijgen van een product, bestemming of route en goed voorbereid op pad kunnen. Ik schrijf waardevolle content die keer op keer, jaar in jaar uit wordt gelezen.

Lees hier nog meer over OutdoorSjim.

samenwerkingen persreis

Jouw bedrijf of bestemming onder de aandacht

Samenwerken? Ik denk graag met je mee om jouw bestemming of bedrijf op een relevante manier onder de aandacht te brengen. Wil jij met jouw stad, regio, bedrijf, product of dienst meer reizigers bereiken? Neem dan contact op.

OutdoorSjim.nl werkt veel samen met  tour operators, hotels en B&B’sreisorganisatiesautoverhuurders, restaurants en bedrijven met reisproducten.

accommodatie review

De samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerken? Leuk! Ik sta open voor verschillende vormen van samenwerkingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onder andere zijn de volgende mogelijkheden te kiezen;

Persreizen

Ik ontdek graag de gaafste wandelroutes, fietsroutes of roadtrips en deel deze vervolgens tot in detail met mijn lezers. Wil je een specifieke route, stad of bestemming graag onder de aandacht brengen? Neem dan vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw accommodatie in de spotlight!

Een reis of vakantie staat of valt met een accommodatie. Ik werk veel samen met hotels, campings en andere accommodaties. Ik kom graag eens bij je overnachten en ontdekken wat jouw accommodatie te bieden heeft!

reis influencer

Product review

Heb jij een leuk of interessant product wat je onder de aandacht wilt brengen bij reizigers? Ik zorg dat het opvalt! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een dergelijke samenwerking.

Social Media

Natuurlijk ben ik ook actief op Social Media. Voornamelijk op Instagram, Pinterest en Facebook kun je OutdoorSjim.nl vinden. Ik deel daar de leukste tips en de laatste blogartikelen die ik hier publiceer. Een samenwerking in combinatie met mijn socials is daarom zeker bespreekbaar! Neem contact op.