Ga naar de inhoud
Home » Uitrusting

Uitrusting

Een goede voorbereiding is het halve werk. Of je nu begint aan een meerdaagse wandeltocht, een rondreis door Amerika of een fietstochtje van een uurtje. Ik help je met handige checklists welke jij kunt gebruiken tijdens de voorbereiding, het inpakken van je auto of koffer en meer. Ook deel ik mijn persoonlijke mening over producten, diensten en locaties. Zo beschik jij over de ultieme uitrusting en kies jij altijd het allerbeste!

Wandel uitrusting

Ga jij binnenkort een mooie wandeling maken? Hoewel de mooiste wandelingen ook spontane wandelingen kunnen zijn, is het belangrijk je altijd goed voor te bereiden. Ik heb weleens met mijn (pas gekochte) Nike Air Max schoenen in de blubber gestaan, omdat ik dacht dat we een klein wandelingetje gingen maken op een verhard pad. Blaren wil je ook voorkomen. Goede wandelschoenen behoren daarom tot dé wandel uitrusting die je nodig hebt. Niet alleen schoenen, ook een handige rugzak is een musthave en natuurlijk comfortabele kleding, zoals een afritsbare broek (en dan niet het ouderwetse model) zijn items die je zeker moet aanschaffen wanneer je regelmatig wandelt.

wandel uitrusting

Fiets uitrusting

Ben je meer van het fietsen? Dan is het lijstje met benodigdheden wellicht nog wat langer. Je moet namelijk echt goed voorbereid op pad, voor je het weet heb je namelijk een lekke band of mankeert er iets aan je uitrusting. Goede fietskleding is essentieel, maar ook geef ik je informatie over goede fietsendragers, fietshelmen, fietskleding, fietstassen en fietsnavigatie.

fiets uitrusting

Reis uitrusting

Staat er een mooie reis op de planning? Wat een heerlijk vooruitzicht! Een goede voorbereiding is essentieel? Wat zijn dé mustsees van een regio, welke vaccinaties heb je nodig? Kun je zomaar een auto huren of heb je een internationaal rijbewijs nodig? Welke koffers zijn op dit moment dé beste om aan te schaffen? Heb je een milieu sticker nodig? Genoeg vragen die ik ga beantwoorden, zodat jij zorgeloos op pad kunt!

uitrusting idee

Kampeer uitrusting

Ga je binnenkort kamperen? Bekijk dan je kampeer uitrusting eens kritisch. Wat heb je nou echt nodig en wat is eigenlijk zonde van de beperkte ruimte in je auto, caravan of camper. Ik deel handige tips voor de ultieme kampeer uitrusting en deel ook de laatste trends en gadgets waarvan je het bestaan wellicht nog niet eens wist! Word een echte kampeergoeroe.

kampeer uitrusting

Handige checklists

Niets zo fijn als lijstjes! Ik heb een aantal handige checklists voor je samengesteld. Variërend van een paklijst voor een autovakantie, tot aan onderhoud- en schoonmaak tips voor je fiets in een handig overzicht. Altijd handig om een checklist bij de hand te hebben, af te vinken en daardoor goed voorbereid te zijn! Bekijk ze allemaal.

Reviews

Ik deel ook mijn persoonlijke mening over producten, diensten of locaties. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en daar kan een persoonlijke mening, een handige tip of gewoon een eerlijke review bij helpen. Of het nu gaat om een fijne broek om mee te wandelen of hiken, de nieuwste e-bike of een wandelroute. Je leest het in mijn overzicht met reviews.

reizen uitrusting