Ga naar de inhoud
Home » Reizen

Reizen

Ben je op zoek naar handige tips voor je volgende rondreis of backpacktrip? Of ben je jezelf zelfs nog aan het oriënteren voor een leuke bestemming? Op deze blog vind je de beste informatie en inspiratie. Klinken parelwitte stranden, adembenemende landschappen, afgelegen culturele schatten of juist bruisende steden je het meest aan? Je ontdekt hier de beste bestemmingen, insider-tips en praktische lijstjes.

Bekijk één van de volgende bestemmingen;

Europa

Europa klinkt misschien heel dichtbij, toch is er nog voldoende te ontdekken voor jou. De culturen en de landschappen in Europa zijn enorm veelzijdig. Kies je voor de rijke geschiedenis in Schotland, ga je het liefste genieten van de zon aan de Spaanse kust of zoek jij het avontuur op tijdens een wilde rit met husky’s in Lapland? Hieronder vind je een aantal bestemmingen in Europa, waar ik graag mijn tips over deel;

europa bestemmingen

Afrika

Afrika biedt enorm veel prachtige landen die wellicht geschikt zijn als jouw volgende reisbestemming. Wil je genieten, zonder ver te vliegen, van prachtige stranden, een heerlijk zonnetje met een cocktailtje in je hand? Dan is Kaap Verdië wellicht perfect voor je!

Hou je van meer avontuur? Dan is een rondreis in Namibië met een 4×4 met daktent wellicht geschikter. Je spot er – met een beetje geluk – de complete Big 5 tijdens een Game Drive, maakt een mooie dans met de bosjesmannen of gaat rollend de Duinen in de Sossusvlei af. Genoeg te beleven en te zien!

afrika bestemmingen

Zuid Amerika

Helaas hebben we nog niet veel reizen gemaakt in Zuidelijk Amerika en beperkt onze informatie zich – tot nu toe – over 1 land, maar wat voor één! Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke vakantie ver weg? Dan is de Dominicaanse Republiek jouw droombestemming!

zuid amerika bestemmingen